Poštovani kupci,

Servis bojlera Saglam se trudi da prati aktuelne trendova i na taj način obezbedi najbolju uslugu po najpovolnijim cenama za Vas.

Ukoliko Vam fali novi bojler prvi korak je da posetite našu internet prodavnicu i izaberete odgovarajući model. Ukoliko niste sigurni koji je to bojler budite slobodni da nas kontaktirate, rado ćemo Vam pomoći.

Cene bojlera su formirane u skladu sa životnim standardom u Srbiji. Držimo samo bojlere za koje smo se uverili da kvalitetom opravdavaju cenu. Kod nas ne možete naći kineske plagijate ili bojlere nepoznatih proizvođača. Svi modeli dolaze sa garancijom i atestom!

Dostava bojlera je 700 a montaža 3000 dinara. Montaža podrazumeva demontažu starog i montažu novog bojlera (novi nosači, tiplovi, bušenje rupa, povezivanje elektorinstalacije). Ukoliko mi montiramo bojler, dostavu ne plaćate.

Jedini naknadni trošak koji možete imati su cevi koje povezuju vodovodnu instalaciju i bojler. Rado ćemo iskoristiti Vaše stare ukoliko su u ispravnom i funkcionalnom stanju.

Mi koristimo rebraste prohromske (inox) cevi i naplaćujemo par 1400 dinara bezobzira na dužinu. Ukoliko želite neko drugo rešenje, Vi nabavite a mi ćemo Vam montirati.

Odnošenje starog bojlera je takodje uključeno u cenu ukoliko to želite!

Naši majstori su odgovorni profesionalci koji na izvedene radove daju garanciju!

Ukoliko niste zadovoljni uslugom ne morate da platite!

Ukoliko nadjete povoljniju cenu od naše, koja uključuje dostavu i montažu, mi se obavezujemo da ćemo Vam ugraditi bojler po toj ceni!